Гаранция за качеството на портретите

Гаранция Като професионалист, моята цел е поръчвайки портрет при мен да останете доволни от работата ми след, което да ме препоръчате на ваши приятели или да поръчате отново при мен. Важно е да подчертая че вие, като клиент плащате едва когато отворите и огледате картината която сте поръчали. Няма възможност да получите нещо което не ви задоволява напълно като качество. Ако по някакъв начин получите картината повредена от транспортирането до такава степен , че не може да се поправи аз ще ви я нарисувам отново. Застраховката ще покрие разходите ми. А за толкова години работа не се е случвало дори и малка повреда. Това в голяма степен се дължи на здравата и надежна опаковка която правя.

Контрол на качеството- от клиента.
Получавайки снимките от вас аз веднага ще ви съобщя ако те не са с достатъчно добро качество. Ще ви помоля да изпратите още. А по принцип една снимка в едър план трябва да бъде не по-малко от 100 Kb. Друг критерии за яснотата на фотографията е когато я увеличите на вашия компютър до размер такъв, че главата на екрана да бъде 20 см. около една ваша педя. Тогава при този размер трябва да виждате очите ясно, а не размазано.

1. Първата стъпка е да направя проект за картината. Заедно с вас ще оформим начина по който ще изглежда картината- портрета. Това включва заменянето на фона с подходящ, премахване на ненужни детайли, монтирането на двама човека от различни снимки в една и т.н. Аз се съобразявам с вашите желания и ви предлагам други решения където е нужно.
Чрез проекта аз разбирам как да нарисувам картината, така че да задоволи както вашите критерии така и тези на класическата портретна живопис. Проекта за портрета не е формален, после когато започна работа го следвам точно. Вие получавате точно това като краен резултат, което е на проекта. Преди компютърната ера проекта за картината се е наричал скица или ескиз и се е правел с молив на хартия или на малко платно с бои. Така художниците са изяснявали идеите си.

2. Втората стъпка и не по малко важна е когато вече картината е завършена я снимам и ви я изпращам на вашия имейл. Често правя две снимки една на целия портрет и втора само на лицето на портретувания. Вие виждате как изглежда картината преди да я изпратя с куриер или предам лично. На този етап мога да направя ако желаете някакви малки корекции. Отново снимам и ви изпращам снимка на имейла. Като цяло много рядко се налага такова коригиране и то обикновено е да премахна някоя бръчка.

3.  Изпращане на картината или предаване лично от мен. Правя надеждна и здрава опаковка и изпращам портрета на посочения от вас адрес. При получаването на картината вие я отваряте и виждате на живо. И тогава заплащате вашия портрет. Обикновено впечатлението е много по-добро от колкото на екрана на компютъра.

Научете повече на често задавани въпроси
Портрети от Снимка
Художник портретист рисува за вас
Портрети от Снимка
изпълнение
редактиране на  снимките ви,
опаковка и вътрешна рамка
едва когато  получите и отворите портрета
готов за подарък
   Безплатно  
Портрет за
   Плащате  
109лв